Kalamuru-perunakiusaus

Gluteeniton, Laktoositon
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 22 annosta a' 250g

Astia

  • 1 kpl 1/1-65 GN

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä suikaleperuna 3 kg
  • 0,500 kg Kalamuru kypsä Lagerblad Foods
  • 0,200 kg Sipulikuutio pakaste
  • 0,200 kg Purjoviipale pakaste
  • 0,250 kg Paprikakuutio, punainen pakaste
  • 1,000 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,030 kg Tillisilppu pakaste 
  • 0,006 kg Sitruunapippuria
  • 0,001 kg Valkopippuria jauhettuna
  • 0,30 kg Suolaa

Työohje
 

  • Laita GN-vuokaan puolet perunasuikaleista
  • Levitä kalamuru, sipuli ja purjo perunoiden päälle.
  • Lisää loput perunat päälle.
  • Laita paprikakuutiot päällimmäiseksi.
  • Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyree, tillisilppu, pippurit ja suola
  • Kaada liemi vuokaan tasaisesti.
  • Paista yhdistelmätoimintolla 150 astetta n. 45 minuuttia
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa