Kalamuru-perunakiusaus
Kalamuru-perunakiusaus
Astia
- 1 kpl 1/1-65 GN
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä suikaleperuna 3 kg
- 0,500 kg Kalamuru kypsä Lagerblad Foods
- 0,200 kg Sipulikuutio pakaste
- 0,200 kg Purjoviipale pakaste
- 0,250 kg Paprikakuutio, punainen pakaste
- 1,000 kg Ruokakerma, laktoositon
- 0,150 kg Tomaattipyree
- 0,030 kg Tillisilppu pakaste
- 0,006 kg Sitruunapippuria
- 0,001 kg Valkopippuria jauhettuna
- 0,30 kg Suolaa
Työohje
- Laita GN-vuokaan puolet perunasuikaleista
- Levitä kalamuru, sipuli ja purjo perunoiden päälle.
- Lisää loput perunat päälle.
- Laita paprikakuutiot päällimmäiseksi.
- Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyree, tillisilppu, pippurit ja suola
- Kaada liemi vuokaan tasaisesti.
- Paista yhdistelmätoimintolla 150 astetta n. 45 minuuttia
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!