Imelletty perunalaatikko
Imelletty perunalaatikko
Astia
- GN 1/1-65
Raaka-aineet
- 3,000 kg JEPO kypsä muusiperuna
- 0,300 kg Keitinvesi
- 0,145 kg Vehnäjauho puolikarkea
- 0,120 kg Voi, laktoositon
- 0,850 kg Maito, laktoositon
- 0,015 kg Suola
- 0,001 kg Maustepippuri, jauhettu
Työohje
- Laita perunat kylmään veteen kattilaan ja anna kiehahtaa n. 4 min. Valuta vesi pois, mutta ota keitinvettä talteen.
- Soseuta perunat ja lisää keitinvettä, soseutetun perunan tavoitelämpötila on n 60-65 astetta.
- Lisää joukkoon vehnäjauhot ja pidä seos tavoitelämpötilassa n. 3 tuntia.
- Lisää joukkoon maito, voi ja mausteet. Tarvittaessa voit lisätä vähän siirappia jos seos ei ole imeltynyt riittävästi.
- Paista 140-150 asteisessa uunissa n 2 tuntia.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!