Imelletty perunalaatikko

3 from 2 votes
Raaka-ainelaskuri 30 annosta

Astia

  • GN 1/1-65

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä muusiperuna
  • 0,300 kg Keitinvesi
  • 0,145 kg Vehnäjauho puolikarkea
  • 0,120 kg Voi, laktoositon
  • 0,850 kg Maito, laktoositon
  • 0,015 kg Suola
  • 0,001 kg Maustepippuri, jauhettu

Työohje
 

  • Laita perunat kylmään veteen kattilaan ja anna kiehahtaa n. 4 min. Valuta vesi pois, mutta ota keitinvettä talteen.
  • Soseuta perunat ja lisää keitinvettä, soseutetun perunan tavoitelämpötila on n 60-65 astetta.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot ja pidä seos tavoitelämpötilassa n. 3 tuntia. 
  • Lisää joukkoon maito, voi ja mausteet. Tarvittaessa voit lisätä vähän siirappia jos seos ei ole imeltynyt riittävästi.
  • Paista 140-150 asteisessa uunissa n 2 tuntia.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa