Basilika-perunasalaatti

Basilika-perunasalaatti

L, G, M GN 1/2 150 mm
0 / 0 arvosanaa
Raaka-ainelaskuri 8 annosta

Raaka-aineet
  

  • 3 kg JEPO kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,100 kg Tahnamauste basilika Knorr
  • 0,200 kg Kevätsipulia varsineen
  • 0,015 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena

Lisää ennen tarjolle laittoa:

  • 0,050 kg Versomix, rucola tms. vihreää
  • 0,400 kg Fetaa/salaattijuustoa kuutioina

Työohje
 

  • Kaada perunat pussista reikävuokaan/lävikköön ja valuta. Voit tarvittaessa huuhtoa ne kylmällä vedellä.
  • Silppua kevätsipulit varsineen.
  • Laita perunat GN vuokaan ja sekoita tahnamauste,suola, mustapippurirouhe, kevätsipulit ja aurinkokuivattu tomaatti perunaviipaleide joukkoon
  • Anna maustua muutama tunti tai yön yli
  • Tarkista maku, lisää tarvittaessa tahnamaustetta, suolaa ja mustapippuria
  • Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, juustokuutioita ja versoja.
  • Tarjoa
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa