Värikäs kalalaatikko

Värikäs kalalaatikko
Tulosta
Värikäs kalalaatikko
Tulosta
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 20 mm
  • 1,000 kg Seitä kuutiona
  • 0,200 kg Sipulikuutioita
  • 0,200 kg Purjoa silputtuna
  • 0,250 kg Punaista paprikaa kuutioina
  • 0,700 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,010 kg Sitruunapippuria, valkopippuria
  • 0,030 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri:
Ohjeet
  1. Laita GN-vuokaan puolet perunakuutioista
  2. Levitä seikuutiot, sipulikuutiot ja purjo perunoiden päälle
  3. Lisää loput perunakuutiot vuokaan.
  4. Ripottele paprikakuutiot perunoiden päälle
  5. Valmista liemi, sekoita ruokakerman joukkoon kalafondi, tomaattipyree, tillisilppu, sitruunapippuri, valkopippuri ja suola
  6. Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  7. Paista 150 astetta noin 50 min.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa