Punajuuri-perunavuoka

1 kpl 1/1 GN 65 mm n.20 ann. a 250 gr Vähälaktoosinen, gluteeniton
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 250 gr

Raaka-aineet
  

  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu

Työohje
 

  • Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
  • Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
  • Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
  • Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa