Punajuuri-perunavuoka
Punajuuri-perunavuoka
Astia
- 1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-aineet
- 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
- 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
- 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
- 1,000 l Ruokakerma VL
- 0,600 l Vesi
- 0,040 kg Maissitärkkelys
- 0,050 kg Kasvisliemijauhe
- 0,040 kg Valkosipulimurska
- 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Työohje
- Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
- Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
- Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
- Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!