Lyttypotut

 

Lyttypotut

5 from 1 vote

Raaka-aineet
  

Perunat

  • 0,500 kg JEPO Kypsä kuorellinen pikkuperuna tai JEPO Kypsä pikkuperuna

Mausteöljy-kuorrutus

  • 0,050 kg voi
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 0,001 kg mustapippuri, rouhittu

Sitruunavoi-juustokuorrutus

  • 0,050 kg voi
  • 2 rkl sitruunamehu
  • 3 rkl lehtipersilja, hienonnettu
  • 1/2 tl suola
  • 1 kpl valkosipulinkynsi, murskattu
  • 0,100 kg vuohenjuustomuru tai muuta juustoa

Vegaaninen kuorrutus

  • 0,050 kg kasvimargariini
  • 0,100 kg vegaaninen juustoraaste
  • mustapippuri, rouhittu

Työohje
 

Perunat

  • Laita pikkuperunat vuokaan ja paina niitä lyttyyn kupin tai lasin pohjaa apuna käyttäen.
  • Mausta perunat haluamallasi kuorrutteella.
  • Paahda kuivapaistolla 200 asteessa noin 15 min.

Vinkki

Isompia määriä tehdessä voit nopeuttaa työtä painamalla perunat lyttyyn kämmenellä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vastaa