Lyttypotut
Lyttypotut
Raaka-aineet
Perunat
- 0,500 kg JEPO Kypsä kuorellinen pikkuperuna tai JEPO Kypsä pikkuperuna
Mausteöljy-kuorrutus
- 0,050 kg voi
- 2 rkl oliiviöljy
- 0,001 kg mustapippuri, rouhittu
Sitruunavoi-juustokuorrutus
- 0,050 kg voi
- 2 rkl sitruunamehu
- 3 rkl lehtipersilja, hienonnettu
- 1/2 tl suola
- 1 kpl valkosipulinkynsi, murskattu
- 0,100 kg vuohenjuustomuru tai muuta juustoa
Vegaaninen kuorrutus
- 0,050 kg kasvimargariini
- 0,100 kg vegaaninen juustoraaste
- mustapippuri, rouhittu
Työohje
Perunat
- Laita pikkuperunat vuokaan ja paina niitä lyttyyn kupin tai lasin pohjaa apuna käyttäen.
- Mausta perunat haluamallasi kuorrutteella.
- Paahda kuivapaistolla 200 asteessa noin 15 min.
Vinkki
Isompia määriä tehdessä voit nopeuttaa työtä painamalla perunat lyttyyn kämmenellä.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!