Yrttiperuna-lohirieskapalat

 

Yrttiperuna-lohirieskapalat

Laktoositon
Ei vielä arvioita
Raaka-ainelaskuri 20 palaa

Raaka-aineet
  

  • 150 g JEPO Kypsä Yrttimaustettu Peruna
  • 1 kpl Rollfoods Tunturirieska XL
  • 100 g Tuorejuusto ruohosipuli
  • 60 g Kylmäsavukirjolohifilee, siivu
  • 50 g Vihersalaattimix
  • 15 g Kevätsipuli
  • 15 g Ruohosipuli

Työohje
 

  • Voitele tunturirieska tuorejuustolla
  • Levitäperunakuutiot vieriviereen riviin rieskan leveämmän sivun suunnassa kokorieskan leveydeltä
  • Lisääperunoiden viereen kylmäsavukirjolohiviipaleita myös koko rieskan leveydeltä
  • Lisääsalaatti, kevätsipuli ja ruohosipulia lopulle rieskalle ja rullaa tiiviiksi.Anna vetäytyä mielellään yön yli.
  • Leikkaatarjolle n. 1,5 cm viipaleiksi       
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa