Takaisin
+ servings
Print Recipe
5 from 1 vote

Tomaattinen kana-kookoskeitto

Yhteensä 7,700 kg
Servings: 25 annosta

Ingredients

  • 1,300 kg Broilerin Kypsä Jauheliha
  • 2,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
  • 0,800 kg Tomaattisalsa
  • 0,500 kg Suippopaprika punainen/ punainen paprika
  • 0,030 kg Chili, kokonainen, middle = 2-3 kpl
  • 0,025 kg Suola
  • 0,040 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Kookosmaito
  • 2,000 kg Vesi
  • 5,000 kpl Lime
  • (suuruste)

Instructions

  • Sekoita Broilerin kypsä jauheliha, Tomaattisalsa ja Kasvisliemijauhe sekä suola ensin keskenään 1/2 GN-vuuassa
  • Lisää kypsä palaperuna
  • Leikkaa paprika ja chili ohuiksi suikaleiksi ja lisää vuokaan
  • Lisää kookosmaito
  • Lisää vesi
  • Kuumennus: Höyrykuumennus 100%/100 astetta 40-45 min. (75 astetta sisälämpö)Esilämmitetty uuni. Tarkista maku, Hienosäädä haluamasi makutaso!
  • Suurusta halutessasi esim. maissijauholla Purista ennen tarjoilua limelohkoista muutama tippa limen mehua keiton pinnalle/annos tai tarjoa limelohko kullekin asiakkaalle. Voit mitata raaka-aineet vuokaan edellisenä päivänä, siirtää kylmiöön ja kuumentaa seuraavana päivänä ohjeen mukaan.