Huuhtele perunat reikävuoassa ja halkaise puolikkaiksi.
Leikkaa porsaan filee ohuiksi suikaleiksi.
Halkaise pavut ja keitä niitä noin 1 min. suolatussa vedessä, valuta ja huuhtele kylmän juoksevan veden alla.
Kuori ja halkaise sipulit ja leikkaa ne kahdeksaan osaan.
Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää lihat joukkoon. Paista keskilämmöllä 3–4 minuuttia, kunnes ne hieman ruskistuvat.
Lisää seesamiöjy sekä sipulit ja pyöräytä hetki, että sipulit saavat väriä.
Lisää perunanpuolikkaat ja paista vielä hetki.
Lisää lihaliemi, sake, soijakastike, mirin ja vähän sokeria. Sekoita ja lisää tarvittaessa suolaa.
Peitä kannella, anna kiehahtaa ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.
Lisää lopuksi joukkoon ryäpätyt, vihreät pavut ja suikaloitu inkivääri. Koristele annos tuoreella persiljalla ja retiisisuikaleilla.