Takaisin
Tulosta
Näytä kuvia
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
4
from
2
votes
Kreikkalainen perunagratiini
1 kpl 1/1 GN 65 mm, yhteensä: raakapaino 5,685 kg
Cuisine:
JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
Keyword:
Gluteeniton, Laktoositon
Servings:
25
annosta a' 200 gr
Ingredients
3,000
kg
JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
0,500
kg
Punasipulia
0,750
kg
Ruokakermaa, laktoositon
0,400
kg
Juustoraastetta, laktoositon
0,550
kg
Fetajuustoa kuutiona
0,375
kg
Aurinkokuivattuja tomaatteja
0,020
kg
Suolaa
0,010
kg
Mustapippuria rouhittuna
0,125
kg
Rypsiöljyä
Instructions
Laita perunaviipaleet voideltuun 1/1 GN vuokaan. Lisää öljy, suola ja pippuri. Sekoita.
Kuori ja lohko punasipulit. Leikkaa aurinkokuivattu tomaatti pienemmiksi paloiksi.
Lisää vuokaan fetajuustokuutiot, punasipulilohkot, aurinkokuivatut tomaatit ja juustoraaste.
Kaada kerma päälle ja paista kiertoilmassa 200 asteessa n 30 min
Notes
Kreikkalainen perunagratiini sopii liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi, mutta maistuu myös kasvisruokana.