Tomaatti-perunavuoka
Annoskoko: 160 g, 1 kpl GN 1/1-65
Servings: 35 annosta
- 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,300 kg Aurinkokuivattu tomaatti
- 0,400 kg Sipulikuutio
- 0,002 kg Mustapippuri
- Suolaa
- 0,500 kg Ruokakerma
- 0,200 kg Tuorejuusto maustettu
- 0,011 kg Basilika/yrttimausteseos
- 1,0000 kg Pihvitomaatti, viipale
- 0,200 kg Mozzarellajuustoraaste
Sekoita perunaviipaleet, valutettu ja suikaloitu aurinkokuivattutomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
Sekoita kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
Paista uunissa 175 asteessa n. 40 minuuttia.
Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.