Takaisin
Tulosta
Näytä kuvia
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Ei vielä arvioita
Peruna-pinaattipaistos
Course:
Main Dish
Cuisine:
JEPO Kypsä kuorellinen viipaleperuna 8mm
,
JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
Servings:
30
annosta
Astia
1 kpl 1/1 GN vuoka
Ingredients
3,000
kg
JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm tai kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
0,030
kg
valkosipulimurskaa
0,600
kg
pakastepinaattia
10
kpl
Kananmunia
1,000
kg
ruokakermaa
0,030
kg
Suolaa
0,002
kg
Mustapippuria
0,005
kg
chilirouhetta
0,002
kg
muskottipähkinää
0,400
kg
Juustoraastetta
0,070
kg
ruohosipulia, basilikaa tai persiljaa
Instructions
Sulata ja valuta pakastepinaatti.
Vatkaa kananmunat ja sekoita joukkoon ruokakerma.
Lisää kananmuna-kermaseokseen pinaatti, valkosipulimurska, juustoraaste ja hiennonnetut yrtit.
Mausta seos suolalla, pippurilla, chilirouheella ja muskotilla.
Laita kerros perunaviipaleita voideltuun GN-vuokaan
Levitä perunaviipaleiden päälle kerros pinaattiseosta.
Jatka kerroksittain vielä toinen perunakerros ja pinaattikerros.
Laita päällimmäiseksi perunaviipaleita.
Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Notes
Vinkki: Tarjoa paistos sellaisenaan raikkaan salaatin kera tai liha/kalaruokien lisukkeena.