Takaisin
+ servings
Print Recipe
Ei vielä arvioita

Kalamuru-perunakiusaus

Keyword: Gluteeniton, Laktoositon
Servings: 22 annosta a' 250g

Astia

  • 1 kpl 1/1-65 GN

Ingredients

  • 3,000 kg JEPO kypsä suikaleperuna 3 kg
  • 0,500 kg Kalamuru kypsä Lagerblad Foods
  • 0,200 kg Sipulikuutio pakaste
  • 0,200 kg Purjoviipale pakaste
  • 0,250 kg Paprikakuutio, punainen pakaste
  • 1,000 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,030 kg Tillisilppu pakaste 
  • 0,006 kg Sitruunapippuria
  • 0,001 kg Valkopippuria jauhettuna
  • 0,30 kg Suolaa

Instructions

  • Laita GN-vuokaan puolet perunasuikaleista
  • Levitä kalamuru, sipuli ja purjo perunoiden päälle.
  • Lisää loput perunat päälle.
  • Laita paprikakuutiot päällimmäiseksi.
  • Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyree, tillisilppu, pippurit ja suola
  • Kaada liemi vuokaan tasaisesti.
  • Paista yhdistelmätoimintolla 150 astetta n. 45 minuuttia