Takaisin
+ servings
Print Recipe
5 from 2 votes

Peruna–broilerisalaatti

Servings: 25 300 g/annos

Ingredients

  • 3 kg JEPO Kypsä kuorellinen halkaistu peruna tai JEPO Kypsä kuorellinen palaperuna
  • 1,2 kg broilerinfilee
  • 0,9 kg kirsikkatomaatti
  • 0,6 kg kurkku
  • 0,3 kg paprika
  • 0,75 kg cantaloupemeloni
  • 0,5 kg jääsalaatti
  • 0,15 kg punasipuli
  • oliiviöljy

Kastike

  • 0,225 l rypsiöljy
  • 0,090 l sitruunamehu
  • 4 kpl valkosipulinkynsi
  • 0,020 l suola
  • 0,005 l mustapippuri
  • 0,005 l sokeri
  • basilika

Instructions

  • Halkaise tai lohko pikkuperunat, pyörittele kevyesti oliiviöljyssä ja paahda uunissa kiertoilmalla 225° noin 10-15 min.
  • Kypsennä broilerfileet ja mausta pippurilla ja suolalla.
  • Puolita kirsikkatomaatit, lohko kurkku, kuutioi paprika ja cantaloupemeloni, viipaloi punasipuli ja revi jääsalaatti.
  • Sekoita kastikkeen aineet kulhossa ja pyörittele perunoiden joukkoon.
  • Lisää muut salaatin ainekset kevyesti joukkoon ja annostele.
  • Voit tarjota paahdetut perunat ja broilerin salaatissa lämpimänä tai jäähdytettynä.