Jauheliha-perunalasagne
Servings: 20 annosta a' 250 gr
- 3,000 kg JEPO Kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,800 kg Tomaattimurska, valkosipulilla tai yrteillä maustettu
- 0,800 kg Ruokakerma, laktoositon
- 0,300 kg Juustoraaste
- 0,020 kg Suola
- 0,015 kg Yrttitarhan sekoitus,Santamaria
- 1,000 kg Kypsä naudan jauheliha
- Paprikajauhetta
- Perunamaustetta
Mausta jauheliha mausteilla. Saa olla melko voimakkaan makuista
Lado GN-vuokaan kerroksittain puolet perunaviipaleista, maustettu jauheliha, tomaattimurska sekä puolet juustoraasteesta.
Lisää päälle perunaviipalekerros.
Laita perunoiden päälle loput juustoraasteet
Lisää ruokakerma vuokaan.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.