Punajuuri-perunavuoka
1 kpl 1/1 GN 65 mm
Servings: 20 annosta a' 250 gr
- 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
- 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
- 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
- 1,000 l Ruokakerma VL
- 0,600 l Vesi
- 0,040 kg Maissitärkkelys
- 0,050 kg Kasvisliemijauhe
- 0,040 kg Valkosipulimurska
- 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.