Huuhtele muusiperunat, jotta ylimääräinen tärkkelys saadaan pois.
. Perunat kuumennetaan esim. yhdistelmäuunissa höyryssä n. 10 min. Soseutetaan tai paseerataan hienoksi.
Lisää kerma, juustoraaste ja mausteet survotun perunan sekaan.
Erottele munankeltuaiset ja valkuaiset erikseen.
Lisää keltuaiset melko voimakkaasti sekoittaen
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, ja lisää massaan nostellen.( Älä vatkaa)
Levitä pekonit leivinpaperille ja lisää niiden päälle raastettua porkkanaa sekä pitkittäissuuntaan höylättyä kesäkurpitsaa (vinkki: pekoni parempi työstää kylmänä).
Pyöräytä/ kierräytä pekoni ja kasvikset voidellun timbaalivuuan sisään, niin että pekoni on ulkoreunalla.
Pursota perunamassa sisään, reunan tasalle, koska massa kohoaa muuten yli.
Paista 200 asteessa 15 minuuttia. Anna vetäytyä hieman ennen esille laittoa.