Punaposken perunasalaatti
Servings: 100 annosta a 60 grammaa
- 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
- 1,000 kg Punasipulihilloke
- 0,200 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
- 0,030 kg Suolaa
- 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
- 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
- 0,500 kg Pakastepuolukoita
- 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Valuta perunakuutiot
Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
Anna tekeytyä n. 2 tuntia
Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita