Kuumenna 1,8 l öljyä friteerauskeittimessä
110 C: n.
Jätä 2 dl öljyä valkosipulia varten. Kuori valkosipulinkynnet.
Lisää kasariin öljy ja valkosipulit.
Paahda sipuleita kuumassa öljyssä
hetki. Sekoita öljy-sipuliseos tasaiseksi sauvasekoittimell,
jätä huoneenlämpöön odottamaan.
Krossaa, painele perunat varovasti käsin hieman
rikki. Kuitenkin niin, että pysyvät koossa.
Friteeraa kuumassa öljyssä n. 3–4 minuuttia,
kunnes ovat kullankeltaisia.
Valuta perunat ja kaada ne kulhoon. Mausta
suolalla ja mustapippurilla. Lisää pinaatti,
rucola ja neljä ruokalusikallista valkosipuliöljyä.
Sekoita peruna-vihannesseosta varovasti
muutaman kerran. Tarjoile kermaviilikastikkeen
kera.