Voitele vuoka. Levitä vuoan pohjalle perunaviipaleet. Ripottele suolaa perunaviipaleille
Ruskista jauheliha padassa tai uunissa (vaihtoehtona käytä kypsää jauhelihaa) ja mausta tacomausteseoksella. Lisää vesi ja anna hautua n. 10 minuuttia kannen alla. Lisää tarvittaessa vettä, lihamausteseos ei saa kuivua.
Valuta pavut ja lisää jauhelihan joukkoon ja sekoita.
Levitä jauheliha-papuseos perunaviipaleiden päälle.
Lisää tacokastiketta päällimmäiseksi
Ripottele juustoraaste päällimmäiseksi.
Paista vuokaa yhdistelmäuunissa kuivapaistolla 150-180 C:ssa n. 30 minuuttia uunin tehosta riippuen kunnes pinta on saanut kauniin paistovärin.
Halutessasi lisää paiston jälkeen vuoan pinnalle lisää tacokastiketta ja murskattuja Tortillachipsejä sekä tuoretta hienonnettua persiljaa.
Tarjoa perunanachovuoka tuoresalsan kera.