Jaa perunaviipaleet kahteen voideltuun GN-vuokaan
Lisää oliiviöljy, mustapippuri ja suola. Sekoita.
Paahda perunaviipaleita 200- 250 asteisessa uunissa kuivapaistolla 15-20 min. kunnes ovat kauniin kullanruskeita
Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Pidä pannu liikkeessä kokoajan etteivät siemenet pala
Valmista majoneesi. Laita voi kattilaan ja ruskista pari minuuttia, kunnes se tuoksuu pähkinäiseltä.
Siirrä ruskistettu voi kulhoon jäähtymään hetkeksi.
Sekoita majoneesi ruskistettuun voihin.
Hienonna tehosekoittimella mustikat ja lisää majoneesiin, kunnes saat toivomasi värin.
Siirrä perunat tarjoiluvatiin tai kulhoon ja ripottele päälle parmesaaniraaste.
Tarjoa perunat mustikkamajoneesin kanssa sellaisenaan tai lihan lisäkkeenä.