Valuta perunat ja jaa perunaviipaleet kahteen voideltuun GN-vuokaan
Lisää oliiviöljy, mustapippuri ja suola. Sekoita.
Paahda perunaviipaleita 200 asteisessa uunissa kuivapaistolla 15 minuuttia, kunnes ovat kauniin kullanruskeita. Sekoita paiston aikana
Poista tankoparsoista puumainen kanta ja pilko parsat noin 3 cm:n paloiksi.
Lisää parsapalat perunoiden päälle ja paahda uunissa vielä noin 10 minuuttia.
Jäähdytä perunat ja parsat.
Paahda sillä välin pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi. HUOM:! Pidä pannu liikkeessä kokoajan etteivät siemenet pala
Halkaise kirsikkatomaatit.
Siirrä perunat ja parsat laakeaan tarjoiluastiaan.
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
Lisää perunoiden ja parsojen joukkoon kirsikkatomaatit ja salaattijuustokuutiot sekä kastike.
Viimeistele salaatti paahdetuilla pinjansiemenillä.