Takaisin
+ servings
Print Recipe
Ei vielä arvioita

Peruna-purjososekeitto

Keyword: Gluteeniton, Laktoositon
Servings: 20 annosta a´ 400 g

Ingredients

  • 3,000 kg JEPO kypsä muusiperuna
  • 0,100 kg oliiviöljy
  • 0,500 kg sipuli
  • 1,200 kg purjosipuli
  • 0,030 kg valkosipuli
  • 3,000 kg vesi
  • 0,020 kg kasvisliemijauhe
  • 0,015 kg suola
  • 0,005 kg valkopippuri
  • 0,750 kg ruokakerma, laktoositon
  • 0,060 kg sitruunamehu

Instructions

  • Halkaise purjo ja pese se hyvin, leikkaa paloiksi vaalea osa. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
  • Laita kattilaan oliiviöljy ja freesaa sipuleita noin kaksi minuuttia.
  • Lisää vesi ja kasvisliemijauhe ja keitä noin viisi minuuttia.
  • Lisää kypsät muusiperunat joukkoon ja kuumenna, soseuta keitto.
  • Mausta suolalla, valkopippurilla, sitrunamehulla ja lisää ruokakerma.
  • Tarjoile keitto perunankuorisipseillä ja paahdetulla purjolla.