Takaisin
Tulosta
Näytä kuvia
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Ei vielä arvioita
Tapas patatas bravas ja savuporo nduja
Cuisine:
JEPO Kypsä kuorellinen halkaistu peruna
Keyword:
Gluteeniton, Laktoositon
Servings:
65
annosta á 65 g
Ingredients
Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat
3,000
kg
JEPO kypsä kuorellinen halkaistu peruna
0,150
kg
oliiviöljyä
0,015
kg
paprikajauhetta
0,015
kg
savupaprikaa
0,015
kg
suolaa
Savuporo nduja
0,540
kg
Delizie di Calabria Nduja, salamilevitettä
0,300
kg
tomaatti pyrettä, kypsennettynä
0,300
kg
savupororouhetta
Instructions
Patatas bravas, espanjalaiset tapasperunat
Sekoita mausteet ja oliiviöljy kulhossa. Lisää perunat maustemarinadin sekaan.
Kaada uunivuokaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Savuporo nduja
Sekoita ainekset keskenään ja pakkaa pursotin pussiin.
Pursota paahdettujen perunoiden päälle.
Koristele tuoreilla yrteillä ja paprikajauheella. Tarjoa.
Notes
Reseptin on suunnitellut keittiömestari Mikko Pakola.