Tiedote 6.3.2020

 

JEPON raakaperunoiden tuotanto on keskitetty Huittisten tuotantolaitokseen

 

Jepuan Peruna Oy on keskittänyt raakaperunoiden tuotannon Huittisten tuotantolaitokseen Satakuntaan. Raakoja perunatuotteita valmistettiin aiemmin myös Pohjanmaalla olevalla Voltin tehtaalla, joka tuotannon keskittämisen jälkeen ​toimii perunavarastona.

 

”Raakojen perunoiden tuotannon keskittäminen Huittisiin luo mahdollisuuden tuotannon tehostamiseen, sillä Huittisissa on siihen erinomaiset puitteet. Keskittämisen johdosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin raakaperunan jalostuksen ja toimitusten osalta”, toimitusjohtaja Markus Jussila kertoo.

 

Jepuan Peruna Oy on suomalaisten perunanviljelijöiden omistama yritys, joka tuottaa JEPO-tuotemerkillä kypsiä ja raakoja perunatuotteita ammattikeittiöille ja elintarviketeollisuudelle. Perunatuotteiden tuotanto on keskitetty kypsien perunatuotteiden osalta Jepuan ja raakojen perunatuotteiden osalta Huittisten tuotantolaitoksiin. Molemmilla tuotantolaitoksilla on elintarviketeollisuuden ISO22000 laatusertifikaatti, joka on osoitus siitä, että  tuotanto täyttää kansainväliset elintarviketurvallisuuden kriteerit. JEPO on Suomessa markkinajohtaja kypsissä perunatuotteissa ja lisäksi yksi tärkeimmistä raakojen perunatuotteiden valmistajista. 

 

Lisätiedot

 

Toimitusjohtaja Markus Jussila

markus.jussila@jepo.fi, 050 3740757

 

Tehdaspäällikkö Riikka Suominen, Huittisten tuotantolaitos
riikka.suominen@jepo.fi, 050 3957218