Laatupäällikkö

Jepuan Peruna Oy, JEPO on viljelijöiden omistama perunatuotteita suurkeittiöille ja teollisuuteen valmistava yritys, joka toimii pohjanmaalla Jepualla. Etsimme Jepuan tehtaalle laatupäällikköä.

LAATUPÄÄLLIKKÖNÄ olet osa JEPO:n johtoryhmää. Työtehtäväsi keskittyy järjestelmälliseen laadunvarmistukseen, seurantaan, kehitykseen, toimintajärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen (integroitu elintarviketurvallisuus ISO22000 ja ympäristö ISO14001). Teet kattavaa yhteistyötä koko ketjun, pellosta ruokapöytään, kanssa, jotta oikeat raaka-aineet ohjataan oikeaan lopputuotteeseen ja tuotteet varmasti täyttävät vaaditut tuotevaatimukset. Johdat HACCP-tiimiä, toimit esihenkilönä labramme tiimille, osallistut ulkoisiin auditointeihin, vastaat sisäisistä auditoinneista, osallistut myös erilaisiin tuotekehitysprojekteihin sekä huolehdit henkilökunnan sisäisistä koulutuksista.

TYÖ EDELLYTTÄÄ, että olet tarkka, tehokas, positiivinen, oma-aloitteinen, vastuullinen, järjestelmällinen ja joustava. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja omaat työnjohtajaominaisuuksia.

Sinulla on esim. elintarvikeinsinöörin koulutus tai muu vastaava koulutus. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa, englannin kielitaito on lisäetu. Aiempi kokemus laatutehtävistä luetaan eduksesi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana. Valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Markus Jussila 050 3740 757, markus.jussila@jepo.fi ja Minna Allonen, 050 520 3831, minna.allonen@jepo.fi.

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi 5.5.2023 mennessä sähköpostilla rekry@jepo.fi.