En av hörnstenarna på sommarbordet, där potatisen glänser, är naturligtvis potatissalladen. Med JEPO:s breda sortiment av potatis är det lätt att göra sin egen potatissallad. Mogen potatis i tärningar ger en snabb och traditionell potatissallad. Rör ner såsen, löken och gurkan och servera. En mogen potatis med stora bitar ger ett lite grövre utseende och en mer munkänslig konsistens. Det är ett utmärkt val för en mer modern sallad. Ett kokt ägg i sitt skal är ett bra tillägg. Det rustika utseendet och den mjuka smaken passar särskilt bra för buffébord och catering. När du använder kokta potatisar som redan är kryddade i en potatissallad är potatisens grundsmak omedelbart på plats. Det finns inget behov av kryddning, vilket minskar kostnaderna och förkortar tillverkningsprocessen ytterligare.
Letar du efter en förändring i din potatissallad? Här är tre olika versioner med olika typer av JEPO-mogna potatisar:
Örtkryddad potatissallad
Grekisk potatissallad
Potatissallad med majs
Basilika- och potatissallad
Potatissallad med örtolja
Oavsett om din stil är traditionell eller modern ger JEPO:s mogna potatis en potatissallad som både smakar och ser bra ut. Experimentera gärna med olika former och smaker – så blir det riktigt gott!