Jepon perunajippo-salaatti

Tulosta
Jepon perunajippo-salaatti
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulicumberlandia, Tante Juliette, Ridderheims
  • 0,2000 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,020 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulicumberlandia, Tante Juliette, Ridderheims
  • 0,2000 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,020 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Ohjeet
  1. Valuta perunakuutiot
  2. Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
  3. Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
  4. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
  5. Anna tekeytyä n. 2 tuntia
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
  7. Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita

Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
GN 1/2 250 mm
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  3. Tarkista maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.

Feta- perunasalaatti

Tulosta
Feta- perunasalaatti
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 3 kg Kuutio- tai palaperuna, kypsä JEPO
  • 7 dl mustia oliiviviipaleita
  • 0,150 kg punasipulia kuutioina
  • 0,400 kg omenaa kuutioina
  • 0,100 kg rucolaa
  • 1 kg fetajuustoa kuutioina
Kastike
  • 2,5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl valkoista balsamicoa
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkl sinappia
  • 1,5 rkl Suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 1 rkl Sokeria
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 3 kg Kuutio- tai palaperuna, kypsä JEPO
  • 7 dl mustia oliiviviipaleita
  • 0,150 kg punasipulia kuutioina
  • 0,400 kg omenaa kuutioina
  • 0,100 kg rucolaa
  • 1 kg fetajuustoa kuutioina
Kastike
  • 2,5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl valkoista balsamicoa
  • 1 ruukku basilikaa hienonnettuna
  • 2 rkl sinappia
  • 1,5 rkl Suolaa
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 1 rkl Sokeria
Ohjeet
  1. Sekoita keskenään kastikkeen aineet
  2. Lisää kastike perunakuutioiden, sipulin ja omenoiden joukkoon
  3. Anna maustua muutama tunti
  4. Lisää ennen tarjoilua oliiviviipaleet ja fetakuutiot.

Punajuuri-perunavuoka

Tulosta
Punajuuri-perunavuoka
1 kpl 1/1 GN 65 mm n.20 ann. a 250 gr Vähälaktoosinen, gluteeniton
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Ohjeet
  1. Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
  2. Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
  3. Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
  4. Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.

Perunasalaatti maissin kera

Tulosta
Perunasalaatti maissin kera
maidoton, G, L 38 ann. a' 150 gr
Raaka-ainelaskuri
ann. a' 150 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 1,200 kg Maissinjyviä, säilyke
  • 0,600 kg Punasipulikuutio
Kastike
  • 0,600 kg Mangolla maustettu majoneesi
  • 0,300 kg Kermaviili
  • 0,030 kg Suola
Raaka-ainelaskuri
ann. a' 150 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 1,200 kg Maissinjyviä, säilyke
  • 0,600 kg Punasipulikuutio
Kastike
  • 0,600 kg Mangolla maustettu majoneesi
  • 0,300 kg Kermaviili
  • 0,030 kg Suola
Ohjeet
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään
  2. Sekoita perunat,maissit,sipuli ja kastike keskenään
  3. Anna maustua kylmässä muutama tunti ennen tarjoilua

Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
Lihakeitto yhdistelmäuunissa
13 ann. a' 300 gr
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
  3. Tarkista lämpötila ja maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!)

Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.