Broiler-perunasosepaistos

Tulosta
Broiler-perunasosepaistos
Raaka-ainelaskuri
annosta a’ 280 gr
Ainesosat
  • 2,800 kg JEPO raaka, kuorittu muusiperuna
  • 1,300 kg Vesi
  • 0,340 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,050 kg Voi, laktoositon
  • 0,010 kg Suolaa
  • 1,000 kg Broilerin paistisuikale, kypsä
  • 0,240 kg Majoneesi, maustettu
  • 0,120 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,120 kg Juustoraaste
Raaka-ainelaskuri
annosta a’ 280 gr
Ainesosat
  • 2,800 kg JEPO raaka, kuorittu muusiperuna
  • 1,300 kg Vesi
  • 0,340 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,050 kg Voi, laktoositon
  • 0,010 kg Suolaa
  • 1,000 kg Broilerin paistisuikale, kypsä
  • 0,240 kg Majoneesi, maustettu
  • 0,120 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,120 kg Juustoraaste
Ohjeet
  1. Paino ennen paistoa 6,031 kg Kypsä paino 5,600 kg
  2. Kypsennä muusiperunat ja valmista perunasose
  3. Laita perunasose 1/1 65 GN vuokaan pohjalle
  4. Päälle kypsä broileri
  5. Sekoita keskenään maustettu majoneesi, ruokakerma ja juustoraaste
  6. Levitä seos vuokaan pinnalle
  7. paista yhdistelmäpaistolla 145 asteessa 40-50 minuuttia.

Omenainen perunaduschesse

Raseko-TarjaLokakuun reseptissä yhdistyvät syksyn herkulliset raaka-aineet peruna ja omena. Omenaisen perunaduchessen ohjeen perunareseptikilpailuumme lähetti Tarja Ahokas Rasekosta Raisiosta. Tämä juhlava lisäke sopii erilaisten liharuokien kanssa ja voit pursottaa tästä perunasosemassasta kauniin muotoisia ja herkullisen näköisiä kuvioita esimerkiksi kukkia. Kuviot saavat uunissa kauniin paistopinnan.


Tulosta
Omenainen perunaduschesse
laktoositon
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 120 gr.
Ainesosat
  • 8,000 kg JEPO raaka muusiperuna
  • 2,000 kg Omenakuutio, pakaste (tuore)
  • 1,000 kg Sipulia hienonnettuna
  • 0,750 kg Voita
  • 0,060 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 120 gr.
Ainesosat
  • 8,000 kg JEPO raaka muusiperuna
  • 2,000 kg Omenakuutio, pakaste (tuore)
  • 1,000 kg Sipulia hienonnettuna
  • 0,750 kg Voita
  • 0,060 kg Suolaa
Ohjeet
  1. Höyrytä muusiperunat höyryssä vähintään 10 minuuttia.
  2. Hienonna pakasteomenakuutioita hieman pienemmiksi.
  3. Freesaa sipuli- ja omenakuutiot voissa kypsäksi ja jäähdytä.
  4. Sulata voi
  5. Soseuta perunat yleiskoneessa.
  6. Lisää hiukan jäähtyneen sileän soseen joukkoon keltuaiset, voi ja sipuli-omenaseos.
  7. Mausta suolalla.
  8. Laita massa pursotinpusseihin ja pursota haluamasi mallisia perunakukkia tai- tankoja
  9. Paista 180 asteessa n. 15 minuuttia eli kunnes ovat saaneet kauniin paistovärin.