Reseptikilpailu SKM alueyhdistysten jäsenille 2022
Kilpailuun voit osallistua 15.3. asti
Kutsumme Suomen Keittiömestareiden alueyhdistykset mukaan reseptikilpailuun, jonka tavoitteena on luoda uusia innovatiivisia ja herkullisia reseptejä JEPOn kypsistä perunatuotteista ammattikeittiöiden tarpeisiin.
Elämme nyt monella tapaa haastavaa aikaa ravintola-alalla. JEPOn kypsät perunatuotteet auttavat keittiöitä tehokkaaseen toimintaan aikaa ja energiaa säästävinä, pidempään säilyvinä tuotteina välttäen hävikin syntymistä ja auttavat reagointiin vaihtelevissa asiakasmäärissä ja henkilökuntatilanteissa.
Kilpailun tavoitteena on luoda uusia innovatiivisia ja herkullisia reseptejä JEPOn kypsistä perunatuotteista ammattikeittiöiden tarpeisiin. Oleellinen osa reseptin lisäksi on tuoda esille JEPO kypsien perunatuotteiden käytön edut ja hyödyt ammattikeittiölle verrattuna raa’an perunan käyttöön.
Kilpailureseptit
Resepti voi olla alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, lisäke, leivonnainen jne. Vain mielikuvitus on rajana.
Pääraaka-aineen tulee olla joku JEPOn kypsistä perunatuotteista, muut raaka-aineet saa itse valita.
Palkinnot
Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot reseptien mukaan seuraavasti
I. sija 500 €
2. sija 300 €
3. sija 200 €
Voittajat julkaistaan Gastro 2022 messujen yhteydessä.
Palkintosumma maksetaan alueyhdistykselle toiminnan kannatusmaksuna. Jepuan Peruna Oy valitsee resepteistä voittajat.
Jepuan Peruna Oy saa täydet oikeudet kaikkiin kilpailuun osallistuneisiin resepteihin. Suomen Keittiömestarit voivat jakaa myös reseptejä omissa kanavissaan.
Lisätiedot
Myyntipäällikkö Annamari Nummi 044 389 8710 annamari.nummi@jepo.fi
Myyntipäällikkö Teemu Alppi 050 516 4355 teemu.alppi@jepo.fi