Reseptikilpailu SKM alueyhdistysten jäsenille 2022

Kilpailuun voit osallistua 15.3. asti

Kutsumme Suomen Keittiömestareiden alueyhdistykset mukaan reseptikilpailuun, jonka tavoitteena on luoda uusia innovatiivisia ja herkullisia reseptejä JEPOn kypsistä perunatuotteista ammattikeittiöiden tarpeisiin.

Elämme nyt monella tapaa haastavaa aikaa ravintola-alalla. JEPOn kypsät perunatuotteet auttavat keittiöitä tehokkaaseen toimintaan aikaa ja energiaa säästävinä, pidempään säilyvinä tuotteina välttäen hävikin syntymistä ja auttavat reagointiin vaihtelevissa asiakasmäärissä ja henkilökuntatilanteissa.

Kilpailun tavoitteena on luoda uusia innovatiivisia ja herkullisia reseptejä JEPOn kypsistä perunatuotteista ammattikeittiöiden tarpeisiin. Oleellinen osa reseptin lisäksi on tuoda esille JEPO kypsien perunatuotteiden käytön edut ja hyödyt ammattikeittiölle verrattuna raa’an perunan käyttöön.

Kilpailureseptit

Resepti voi olla alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, lisäke, leivonnainen jne. Vain mielikuvitus on rajana.
Pääraaka-aineen tulee olla joku JEPOn kypsistä perunatuotteista, muut raaka-aineet saa itse valita.

Palkinnot

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot reseptien mukaan seuraavasti

I. sija 500 €
2. sija 300 €
3. sija 200 €

Voittajat julkaistaan Gastro 2022 messujen yhteydessä.

Palkintosumma maksetaan alueyhdistykselle toiminnan kannatusmaksuna. Jepuan Peruna Oy valitsee resepteistä voittajat.

Jepuan Peruna Oy saa täydet oikeudet kaikkiin kilpailuun osallistuneisiin resepteihin. Suomen Keittiömestarit voivat jakaa  myös reseptejä omissa kanavissaan.

Lisätiedot

Myyntipäällikkö Annamari Nummi 044 389 8710 annamari.nummi@jepo.fi
Myyntipäällikkö Teemu Alppi 050 516 4355 teemu.alppi@jepo.fi

Reseptikilpailu 2022
  • OHJEET
  • RESEPTI
  • YHTEYSTIEDOT

Ohjeet

Testatut reseptit kirjataan valmiiseen pohjaan, joka liitteenä. Lataa pohja tästä

Reseptien tulee olla selkeitä ja helposti muunneltavia. Valmistusohje kertoo koko valmistusprosessin, tarvittavat raaka-aineet siinä järjestyksessä kuin niitä tullaan tarvitsemaan, kuinka monelle resepti on suunniteltu, annoskoko, saanto, tarkat mittausmäärät ja valmistus lämpötilat sekä kokonaisvalmistukseen käytetyn ajan. Resepti tehdään 3:lle kilolle kypsää JEPO perunaa (1 vac.)

Ota valmiista ruoasta vähintään kaksi valokuvaa: 1. valmistusastiassa ja 2. annoskuva. (jätä tilaa astian / annoksen ympärille kuvassa) Halutessasi voit lisätä useamman kuvan.