Perinteinen silakkalaatikko saa uutta twistiä paprikasta ja fenkolista sekä täyteläisestä emmentaljuustokuorrutteesta. Laatikko valmistuu helposti JEPO Kypsistä viipaleperunoista. Herkullisen kalaruokareseptin ammattikeittiöille on laatinut Sari Nieminen Kausalasta.

Paprikainen peruna-silakkalaatikko

1 kpl 1/1 GN 65 mm L, G
No ratings yet
Raaka-ainelaskuri 20 annosta a' 300 gr

Raaka-aineet
  

  • 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,5 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 1 kg Silakkafileitä
  • 0,3 kg Paprikasuikaleita
  • 0,025 kg Suolaa
  • 0,006 kg Mustapippuria
  • 1-2 rkl Hienonnettua, kuivattua fenkolia
  • 1 kg Ruokakermaa, laktoositon
  • 0,2 kg Emmental -juustoraastetta

Työohje
 

  • Levitä kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 -vuokaan viipaleperunat, sipulikuutiot, paprikasuikaleet ja suikaloidut silakkafileet.
  • Ripottele kerrosten väliin tasaisesti suola-pippuriseosta ja fenkolia. Sekoita ruokakerman joukkoon juustoraaste.
  • Kaada juustokermaseos vuokaan.
  • Paista yhdistelmäpaistolla kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa