Uuniperunat ja katkaraputäyte
L, G
Raaka-ainelaskuri
100annosta a’ n. 300 gr
Raaka-ainelaskuri
100annosta a’ n. 300 gr
Ainesosat
  • 25,000 kgkg JEPO kypsä uuniperuna
Täyte
  • 4,000 kg Creme Fraiche, laktoositon
  • 1,600 kg Kuorittuja katkarapuja, pieniä
  • 0,500 kg Makea chilikastike
  • 0,200 kg Sitruunanmehua
  • 0,100 kg Sokeritonta omenasosetta
  • 0,150kg Tuoretta tilliä, hienonnettuna
  • 0,050 kg Tuoretta kirveliä, hienonnettuna
Ohjeet
  1. Sekoita creme fraichen joukkoon täytteen muut aineet.
  2. Anna täytteen maustua hetki kylmässä.
  3. Lado uuniperunat GN-vuokiin
  4. Kuumenna kuivapaistolla uunissa 180-200 astetta noin 20-25 minuuttia.
  5. Tee perunaan viilto ja tarjoile katkaraputäytteen ja raikkaan salaatin kera.