Tomaattiset vuohenjuustoperunat

Vuoden Kokki 2017 Mattias Åhmanin reseptivinkit

Tomaattiset vuohenjuustoperunat
Tulosta
Tomaattiset vuohenjuustoperunat
Tulosta
Ainesosat
  • 3,0 kg Jepo Kypsä, Kuorellinen tai kuoreton viipaleperuna 8 mm
  • 0,3 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
  • 1 tl Mustapippuria
  • 2 tl Suolaa
  • 2 tl Timjamia
  • 0,6-0,8 l Ruokakermaa 15 %
  • 0,4 kg Vuohenjuustoa muruna
  • 2-4 rkl Juoksevaa hunajaa
Raaka-ainelaskuri:
Ohjeet
  1. Laita voideltuun GN-vuokaan kerroksittain perunaviipaleet, aurinkokuivatut tomaatit ja vuohenjuusto muru
  2. Sekoita ruokakerman joukkoon suola, mustapippuri ja timjami
  3. Kaada ruokakerma perunoiden päälle
  4. Valuta hunaja ohuina raitoina paistoksen päälle
  5. Paista yhdistelmäuunissa 175 astetta noin 45 minuuttia, kiertoilmauunissa noin ½ tuntia
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa