Tomaattinen Kana-Kookoskeitto, helmikuun resepti

 Reseptin tekijä Petri Tamminen, Turku, Saarioinen Oy

Tomaattinen kana-kookoskeitto
Tulosta
Yhteensä 7,700 kg
25 annosta
25 annosta
Tomaattinen kana-kookoskeitto
Tulosta
Yhteensä 7,700 kg
25 annosta
25 annosta
Ainesosat
  • 1,300 kg Broilerin Kypsä Jauheliha 8254, Saarioinen
  • 2,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
  • 0,800 kg Tomaattisalsa 4531, Saarioinen
  • 0,500 kg Suippopaprika punainen/ punainen paprika
  • 0,030 kg Chili, kokonainen, middle = 2-3 kpl
  • 0,025 kg Suola
  • 0,040 kg Kasvisliemijauhe 2211, Saarioinen
  • 1,000 kg Kookosmaito
  • 2,000 kg Vesi
  • 5,000 kpl Lime
  • (suuruste)
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Sekoita Broilerin kypsä jauheliha, Tomaattisalsa ja Kasvisliemijauhe sekä suola ensin keskenään 1/2 GN-vuuassa
  2. Lisää kypsä palaperuna
  3. Leikkaa paprika ja chili ohuiksi suikaleiksi ja lisää vuokaan
  4. Lisää kookosmaito
  5. Lisää vesi
  6. Kuumennus: Höyrykuumennus 100%/100 astetta 40-45 min. (75 astetta sisälämpö)Esilämmitetty uuni. Tarkista maku, Hienosäädä haluamasi makutaso!
  7. Suurusta halutessasi esim. maissijauholla Purista ennen tarjoilua limelohkoista muutama tippa limen mehua keiton pinnalle/annos tai tarjoa limelohko kullekin asiakkaalle. Voit mitata raaka-aineet vuokaan edellisenä päivänä, siirtää kylmiöön ja kuumentaa seuraavana päivänä ohjeen mukaan.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa