Punaposken perunasalaatti
Ainesosat
  • 4,000kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000kg Punasipulihilloke
  • 0,200kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030kg Suolaa
  • 0,002kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500kg Pakastepuolukoita
  • 0,050kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Ohjeet
  1. Valuta perunakuutiot
  2. Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
  3. Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
  4. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
  5. Anna tekeytyä n. 2 tuntia
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
  7. Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita