Perunamunakas purjosipulin, pekonin ja piparjuuren kera

Perunamunakas purjosipulin, pekonin ja piparjuuren kera
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
5 henkilölle
Raaka-ainelaskuri
5 henkilölle
Perunamunakas purjosipulin, pekonin ja piparjuuren kera
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
5 henkilölle
Raaka-ainelaskuri
5 henkilölle
Ainesosat
  • 260 g JEPO kypsä kuorellinen viipaleperuna
  • 290 g Kananmuna
  • 170 g kerma
  • 170 g savustettu pekoni
  • 80 g purjosipuli
  • 85 g raastettu kermajuusto
  • 30 g voi
  • 20 g raastettu piparjuuri
  • 6 g Suola
Raaka-ainelaskuri: henkilölle
Ohjeet
  1. Suikaloi purjosipuli ja pekoni ohuiksi suikaleiksi. Paista suikaleet voissa pannulla. Laita voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaleperunaa ja purjo-pekoniseosta. Sekoita keskenään kananmunat, kerma ja suola ja vatkaa seos kuohkeaksi. Kaada seos vuokaan ja sirottele pinnalle juustoa. Paista uunissa 225 asteessa kunnes munakas on hyytynyt. Paistoaika on noin 30 min riippuen massan korkeudesta. Anna jäähtyä hetken aikaa ja viimeistele lisäämällä päälle raastettua piparjuurta. Uunimunakas on helppo ja maistuva lounasruoka raikkaan salaatin kanssa tarjoiltuna.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa