Peruna-pinaattipaistos
1 kpl 1/1 GN vuoka
Raaka-ainelaskuri
30annosta
Raaka-ainelaskuri
30annosta
Ainesosat
  • 3,000kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm tai kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,030kg valkosipulimurskaa
  • 0,600kg pakastepinaattia
  • 10kpl Kananmunia
  • 1,000kg ruokakermaa
  • 0,030kg Suolaa
  • 0,002kg Mustapippuria
  • 0,005kg chilirouhetta
  • 0,002kg muskottipähkinää
  • 0,400kg Juustoraastetta
  • 0,070kg ruohosipulia, basilikaa tai persiljaa
Ohjeet
  1. Sulata ja valuta pakastepinaatti.
  2. Vatkaa kananmunat ja sekoita joukkoon ruokakerma.
  3. Lisää kananmuna-kermaseokseen pinaatti, valkosipulimurska, juustoraaste ja hiennonnetut yrtit.
  4. Mausta seos suolalla, pippurilla, chilirouheella ja muskotilla.
  5. Laita kerros perunaviipaleita voideltuun GN-vuokaan
  6. Levitä perunaviipaleiden päälle kerros pinaattiseosta.
  7. Jatka kerroksittain vielä toinen perunakerros ja pinaattikerros.
  8. Laita päällimmäiseksi perunaviipaleita.
  9. Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Vinkki

Vinkki: Tarjoa paistos sellaisenaan raikkaan salaatin kera tai liha/kalaruokien lisukkeena.