Peruna-hernerouheohukaiset

Näissä kasvisohukaisissa on proteiinia ja makua. Kuva: Laura Riihelä
Peruna-hernerouheohukaiset
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
6 annosta
Raaka-ainelaskuri
6 annosta
Peruna-hernerouheohukaiset
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
6 annosta
Raaka-ainelaskuri
6 annosta
Ainesosat
  • 4 dl hernerouhetta
  • 2 dl Vettä
  • 125 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
  • puolikas ruukku timjamia
  • 2 isoa oksaa rosmariinia
  • 1 iso sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2,5 dl Maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1,5 tl Suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • öljyä paistamiseen
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Laita hernerouhe likoamaan. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi raasteeksi.
  2. Riivi yrteistä lehdet ja hienonna ne. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
  3. Sekoita kaikki ainekset yhteen ohukaistaikinaksi.
  4. Paista öljyssä miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Vinkki

Lähde: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/reseptit/peruna-hernerouheohukaiset-7789

Ohjeet on tehty Pure peruna -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa