Paprikainen peruna-silakkalaatikko
1 kpl 1/1 GN 65 mm L, G
Raaka-ainelaskuri
20annosta a’ 300 gr
Raaka-ainelaskuri
20annosta a’ 300 gr
Ainesosat
  • 3kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,5kg Sipulikuutio, pakaste
  • 1kg Silakkafileitä
  • 0,3kg Paprikasuikaleita
  • 0,025 kg Suolaa
  • 0,006 kg Mustapippuria
  • 1-2rkl Hienonnettua, kuivattua fenkolia
  • 1kg Ruokakermaa, laktoositon
  • 0,2kg Emmental -juustoraastetta
Ohjeet
  1. Levitä kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 -vuokaan viipaleperunat, sipulikuutiot, paprikasuikaleet ja suikaloidut silakkafileet.
  2. Ripottele kerrosten väliin tasaisesti suola-pippuriseosta ja fenkolia. Sekoita ruokakerman joukkoon juustoraaste.
  3. Kaada juustokermaseos vuokaan.
  4. Paista yhdistelmäpaistolla kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min.