Lihakeitto yhdistelmäuunissa
13 ann. a’ 300 gr
Raaka-ainelaskuri
13annosta
Raaka-ainelaskuri
13annosta
Ainesosat
  • 0,6kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8kg Vesi
  • 0,005kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015kg Suola
  • 2kpl Laakerinlehti
  • 0,015kg Kasvisfondi
  • 0,015kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5kg Keittojuures,pakaste
  • 1kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02kg Tillinippu, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
  3. Tarkista lämpötila ja maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!)

Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.