LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
GN 1/2 250 mm
Ainesosat
  • 1,200kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600kg Vesi
  • 0,008kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026kg Suola
  • 3,000kpl Laakerinlehti
  • 0,020kg Kasvisfondi
  • 0,020kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040kg Persilja tai tilli, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  3. Tarkista maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.