Kebabkiusaus
1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-ainelaskuri
20annosta
Raaka-ainelaskuri
20annosta
Ainesosat
  • 3,000kg Jepo kypsä suikaleperuna
  • 1,000kg Kebablastu
  • 0,400kg Sipulikuutio, pakaste
  • 1,000kg Ruokakerma vähälaktoonen
  • 0,200kg Kebabkastike
  • 0,020kg Suolaa
  • 0,010kg Paprikajauhe10 gr=1,5 rkl
Ohjeet
  1. Jos kebablastut ovat sokokoisia, pienennä. Voit käyttää myös kebabsuikaletta.
  2. Sekoita keskenään 2,5 kg perunasuikaleita, lihat ja sipuli
  3. Lisää päälle 500 gr perunasuikaleita
  4. Lisää kerman joukkoon kebabkastike ja suola
  5. Kaada liemi tasaisesti vuokaan
  6. Paista yhdistelmäpaistolla 150 astetta noin 45 minuuttia