Kalavuoka

 

Kalavuoka

Ei vielä arvioita

Astia

  • 1 kpl 1/1 GN 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä kuutio-, suikale- tai viipaleperuna
  • 1,000 kg Kirjolohimassa tai kirjolohikuutio
  • 1,000 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,030 kg Suolaa

Työohje
 

  • Laita GN-vuokaan puolet perunaviipaleista
  • Levitä kirjolohimassa perunaviipaleiden päälle
  • Lisää loput perunaviipaleet vuokaan.
  • Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyre, tillisilppu ja suola
  • Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  • Paisto yhdistelmäpaistolla 150 astetta 45 minuuttia.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa