Jepon perunajippo-salaatti

Jepon perunajippo-salaatti
Tulosta
Jepon perunajippo-salaatti
Tulosta
Ainesosat
  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulicumberlandia, Tante Juliette, Ridderheims
  • 0,2000 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,020 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Raaka-ainelaskuri:
Ohjeet
  1. Valuta perunakuutiot
  2. Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
  3. Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
  4. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
  5. Anna tekeytyä n. 2 tuntia
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
  7. Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa