Jauheliha-perunalasagne
Ainesosat
- 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
- 0,800 kg Tomaattimurska, valkosipulilla tai yrteillä maustettu
- 0,800 kg Ruokakerma, laktoositon
- 0,300 kg Juustoraaste
- 0,020 kg Suola
- 0,015 kg Yrttitarhan sekoitus,Santamaria
- 1,000 kg Kypsä naudan jauheliha
- Paprikajauhetta
- Perunamaustetta
Raaka-ainelaskuri: annosta a' 250 gr
Ohjeet
- Mausta jauheliha mausteilla. Saa olla melko voimakkaan makuista
- Lado GN-vuokaan kerroksittain puolet perunaviipaleista, maustettu jauheliha, tomaattimurska sekä puolet juustoraasteesta.
- Lisää päälle perunaviipalekerros.
- Laita perunoiden päälle loput juustoraasteet
- Lisää ruokakerma vuokaan.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!