Jauheliha-perunalasagne

Jauheliha-perunalasagne
Tulosta
1 kpl 1/1 GN n. 20 annosta a' 250 gr
Raaka-ainelaskuri
20 annosta a' 250 gr
Raaka-ainelaskuri
20 annosta a' 250 gr
Jauheliha-perunalasagne
Tulosta
1 kpl 1/1 GN n. 20 annosta a' 250 gr
Raaka-ainelaskuri
20 annosta a' 250 gr
Raaka-ainelaskuri
20 annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,800 kg Tomaattimurska, valkosipulilla tai yrteillä maustettu
  • 0,800 kg Ruokakerma, laktoositon
  • 0,300 kg Juustoraaste
  • 0,020 kg Suola
  • 0,015 kg Yrttitarhan sekoitus,Santamaria
  • 1,000 kg Kypsä naudan jauheliha
  • Paprikajauhetta
  • Perunamaustetta
Raaka-ainelaskuri: annosta a' 250 gr
Ohjeet
  1. Mausta jauheliha mausteilla. Saa olla melko voimakkaan makuista
  2. Lado GN-vuokaan kerroksittain puolet perunaviipaleista, maustettu jauheliha, tomaattimurska sekä puolet juustoraasteesta.
  3. Lisää päälle perunaviipalekerros.
  4. Laita perunoiden päälle loput juustoraasteet
  5. Lisää ruokakerma vuokaan.
  6. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 astetta n. 45 min.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa