Frozen peruna

Miten ihanalta maistuukaan perunasta valmistettu pehmis, frozen potato! Kuva: Laura Riihelä
Frozen peruna
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
4 annosta
Raaka-ainelaskuri
4 annosta
Frozen peruna
Tulosta
Raaka-ainelaskuri
4 annosta
Raaka-ainelaskuri
4 annosta
Ainesosat
  • 350 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
  • 400 g turkkilaista jugurttia
  • 0,75 dl Sokeria
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Kuori perunat. Keitä tai höyrytä ne kypsäksi.
  2. Soseuta kypsät perunat siivilän läpi painamalla tai sähkövatkaimella ja anna jäähtyä.
  3. Lisää sokeri ja jugurtti perunasoseen joukkoon. Soseuta massa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  4. Siirrä massa laakeaan astiaan ja anna sen jähmettyä pakastimessa noin tunti välillä sekoittaen.
  5. Tarjoile jähmettyneenä pehmiksen tapaan kotimaisten marjojen ja raastetun sitruunankuoren kera.
Vinkki

Lähde: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/reseptit/frozen-peruna-7788

Ohjeet on tehty Pure peruna -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa