Basilika-perunasalaatti
L, G, M GN 1/2 150 mm
Raaka-ainelaskuri
8annosta
Raaka-ainelaskuri
8annosta
Ainesosat
  • 3kg JEPO kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,100kg Tahnamauste basilika Knorr
  • 0,200kg Kevätsipulia varsineen
  • 0,015kg Suolaa
  • 0,002kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
Lisää ennen tarjolle laittoa:
  • 0,050kg Versomix, rucola tms. vihreää
  • 0,400kg Fetaa/salaattijuustoa kuutioina
Ohjeet
  1. Kaada perunat pussista reikävuokaan/lävikköön ja valuta. Voit tarvittaessa huuhtoa ne kylmällä vedellä.
  2. Silppua kevätsipulit varsineen.
  3. Laita perunat GN vuokaan ja sekoita tahnamauste,suola, mustapippurirouhe, kevätsipulit ja aurinkokuivattu tomaatti perunaviipaleide joukkoon
  4. Anna maustua muutama tunti tai yön yli
  5. Tarkista maku, lisää tarvittaessa tahnamaustetta, suolaa ja mustapippuria
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, juustokuutioita ja versoja.
  7. Tarjoa