Basilika-perunasalaatti

Tulosta
Basilika-perunasalaatti
L, G, M GN 1/2 150 mm
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 3 kg JEPO kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,100 kg Tahnamauste basilika Knorr
  • 0,200 kg Kevätsipulia varsineen
  • 0,015 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
Lisää ennen tarjolle laittoa:
  • 0,050 kg Versomix, rucola tms. vihreää
  • 0,400 kg Fetaa/salaattijuustoa kuutioina
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 3 kg JEPO kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
  • 0,100 kg Tahnamauste basilika Knorr
  • 0,200 kg Kevätsipulia varsineen
  • 0,015 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
Lisää ennen tarjolle laittoa:
  • 0,050 kg Versomix, rucola tms. vihreää
  • 0,400 kg Fetaa/salaattijuustoa kuutioina
Ohjeet
  1. Kaada perunat pussista reikävuokaan/lävikköön ja valuta. Voit tarvittaessa huuhtoa ne kylmällä vedellä.
  2. Silppua kevätsipulit varsineen.
  3. Laita perunat GN vuokaan ja sekoita tahnamauste,suola, mustapippurirouhe, kevätsipulit ja aurinkokuivattu tomaatti perunaviipaleide joukkoon
  4. Anna maustua muutama tunti tai yön yli
  5. Tarkista maku, lisää tarvittaessa tahnamaustetta, suolaa ja mustapippuria
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, juustokuutioita ja versoja.
  7. Tarjoa