Värikäs kalalaatikko

Tulosta
Värikäs kalalaatikko
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 20 mm
  • 1,000 kg Seitä kuutiona
  • 0,200 kg Sipulikuutioita
  • 0,200 kg Purjoa silputtuna
  • 0,250 kg Punaista paprikaa kuutioina
  • 0,700 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,010 kg Sitruunapippuria, valkopippuria
  • 0,030 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä kuutioperuna 20 mm
  • 1,000 kg Seitä kuutiona
  • 0,200 kg Sipulikuutioita
  • 0,200 kg Purjoa silputtuna
  • 0,250 kg Punaista paprikaa kuutioina
  • 0,700 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,010 kg Sitruunapippuria, valkopippuria
  • 0,030 kg Suolaa
Ohjeet
  1. Laita GN-vuokaan puolet perunakuutioista
  2. Levitä seikuutiot, sipulikuutiot ja purjo perunoiden päälle
  3. Lisää loput perunakuutiot vuokaan.
  4. Ripottele paprikakuutiot perunoiden päälle
  5. Valmista liemi, sekoita ruokakerman joukkoon kalafondi, tomaattipyree, tillisilppu, sitruunapippuri, valkopippuri ja suola
  6. Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  7. Paista 150 astetta noin 50 min.

Kalavuoka (Kirjolohimassa)

Tulosta
Kalavuoka (Kirjolohimassa)
1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-ainelaskuri
ann. a' 250 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä perunaviipale
  • 1,000 kg Kirjolohimassa
  • 1,000 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,030 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri
ann. a' 250 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä perunaviipale
  • 1,000 kg Kirjolohimassa
  • 1,000 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,030 kg Suolaa
Ohjeet
  1. Laita GN-vuokaan puolet perunaviipaleista
  2. Levitä kirjolohimassa perunaviipaleiden päälle
  3. Lisää loput perunaviipaleet vuokaan.
  4. Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyre, tillisilppu ja suola
  5. Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  6. Paista 150 astetta noin 45 min.