Merimiespihvi

Merimiespihvi
Tulosta
20 ann.a' 280 gr 1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 annosta
20 annosta
Merimiespihvi
Tulosta
20 ann.a' 280 gr 1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 annosta
20 annosta
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 1,000 kg Nautalastu kypsä Atria
  • 0,200 kg Pekoniviipale Atria
  • 0,300 kg Sipulikuutio/viipale pakaste
  • 0,001 kg Valkopippuri jauhettu = 1/2 tl
  • 0,002 kg Mustapippurirouhe =1 tl
  • 0,030 kg Maustepippuri kokonainen
Liemi
  • 1,100 kg/l Vesi
  • 0,022 kg Lihaliemijauhe
  • 0,010 kg Suola = 1/2 rkl
  • 0,030 kg Maizena
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Lämmitä nautalastu pussissaan höyrykeitolla n.10 min.
  2. Lado vuokaan kerroksittain peruna, liha liemineen, sipulit ja mausteet
Liemi
  1. Sekoita Maizena pieneen määrään kylmää vettä
  2. Sekoita padassa tai kattilassa liemen vesi,liemijauhe ja suola.
  3. Kuumenna liemi ja suurusta se veteen sekoitetulla Maizenalla ohuen kastikkeen vahvuiseksi, keitä 2 min.
  4. Laita suurustettu liemi vuokaan muitten ainesten joukkoon.
  5. Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.